Het effect

Gezondheid bevorderend

· De zittende werknemer werkt 100% met zijn/haar hoofd, het lichaam is van ondergeschikt belang.
· Aanraken is een primaire behoefte en door aanraking worden er processen in gang gezet,
waardoor uw werknemer weer bewust wordt van zijn/haar lichamelijke gesteldheid.
· De stoelmasseur laat uw werknemer weer voelen en ondersteunt daarbij met vakkundige (drukpunt) massage en desk-tips (oefeningen tijdens of tussen het werk door achter het bureau).
· Onderzoeken hebben aangetoond dat werknemers die regelmatig een stoelmassage krijgen van 15 minuten fitter én alerter zijn.
· In bedrijven waar gedurende lange tijd structureel stoelmassage wordt aangeboden blijken de werknemers de verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid eerder op te pakken.
· De preventieve werking voor lichamelijke klachten is groot, werknemers worden zelf alerter op hun houding, gaan meer bewegen en ondernemen eerder actie als er lichamelijke klachten ontstaan. Door aanraking wordt men weer lichaamsbewust.
· De spieren van de rug, nek en armen, die door structurele eenzijdige beweging verstijft raken, worden weer geactiveerd. Veel klachten ontstaan door eenzijdige belasting. Veel mensen zijn rechts en alleen de rechter kant van hun lichaam wordt belast. De stoelmassage stimuleert beide kanten, zodat er balans blijft in het lichaam.
· Door regelmatige massage(minimaal 1 keer per 2 weken) bouwt de masseur een bijzondere band op met uw werknemer. Die leert het lichaam van de werknemer kennen en geeft aanvullende adviezen.

 

Waarom 'de beste stoelmassage.nl'?

1. Wij onderscheiden ons in kwaliteit en workshopaanbod (DeskFIT, Desk-tips en Ogentraining).
2. Kwaliteit uit zich ook in professionele uitstraling zoals bijv. de uniforme werkkleding van de masseurs
4. Onze stoelmasseurs worden gescreend en extra getraind op aanvullende kwaliteiten, die verder gaan dan de gebruikelijke basis massage. Onze masseurs zijn getraind op het behandelen van specifieke 'zitklachten' dmv strijk- en drukpunttechnieken en het geven van Desk-tips.


Wilt u een afspraak of meer informatie aanvragen? »
stoelmassage Rotterdam : Het effect van stoelmassage

 

stoelmassage

 

Rotterdam

 

 

 
     
  Home stoelmassage Rotterdam · Wie zijn wij · Wat doen wij · Het effect · Contact · Kennismaking · Sitemap · Deskfit.com webdesign : StudioKC