Wat doen wij

De beste stoelmassage gaat verder dan alleen masseren.

Wij bieden u een complete ondersteuning voor de gezondheid van de zittende werknemer. Naast de stoelmassage, die bestaat uit een op maat gegeven massage voor uw werknemer, werken wij ook aan preventie met het programma DeskFIT, FIT achter je bureau. DeskFIT is ontwikkeld door Saskia van der Valk-Romeijn en wordt sinds 2011 gebruikt bij vele bedrijven. DeskFIT is een programma dat bestaat uit een 46 oefeningen die preventief en curatief gedaan kunnen worden bij klachten voor de nek en rug, schouders en armen, ogen en buikspieren trainen. DeskFIT is verkrijgbaar als boek, set met kaartjes op het bureau, Windows programma en als App. De app DeskFITFree met 4 oefeningen is gratis verkrijgbaar voor i-phone en Android.

Referenties recente opdrachten

Referentie stoelmassage"Tijdens een vergadering ontspannen? Het kan echt. Eastman heeft haar werknemers de kans gegeven kennis te maken met Deskfit stoelmassage. Na 20 minuten weer fit voor de volgende vergadering. Het is ons erg goed bevallen."


Wilt u een afspraak of meer informatie aanvragen? »
stoelmassage rotterdam : wat doen wij
 
     
  Home stoelmassage Rotterdam · Wie zijn wij · Wat doen wij · Het effect · Contact · Kennismaking · Sitemap · Deskfit.com webdesign : StudioKC