stoelmassage Rotterdam
     
 

Stoelmassage Rotterdam

En als u besluit te kiezen voor stoelmassage Rotterdam, wie wilt u dan hebben?

De beste stoelmassage Rotterdam is gebaseerd op 20 jaar ontwikkeling vanuit passie voor mens, lichaam en gezondheid. Liefde voor het vak, de mens en zijn mogelijkheden die veelal verder gaan dan waar men zich van bewust is.

stoelmassage Rotterdam kennismaking

Masseren is ons vak en onze passie!

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere massage-evenementen, verwendagen voor bedrijven en speciale massageacties. Door ons grote netwerk van vooral Rotterdamse vakmasseurs die vele disciplines van het masseren beheersen, zijn wij multi inzetbaar om de massageactiviteit succesvol te maken. Alle masseurs verstaan hun vak, hebben zich gespecialiseerd als masseur en masseren minimaal 15 jaar. Als team werken we geregeld samen en we zijn flexibel als er georganiseerd moet worden.

stoelmassage-team

Informatie stoelmassage Rotterdam »

 

Wie is de beste stoelmassage Rotterdam

Stoelmassage Rotterdam : De beste stoelmassage

Wij zijn een groep van 8 Rotterdamse all-round masseurs die naast de stoelmassage ook andere soorten massages verzorgen in onze eigen praktijk. We werken graag samen bij evenementen en de organisatie ligt bij Saskia van der Valk-Romeijn. We hebben allemaal onze eigen specialiteit, maar de stoelmassage is wat ons bindt en wat we leuk vinden om met elkaar te verzorgen. Het masseren op speciale evenementen waar net iets meer verwacht wordt dan het geven van een standaardmassage, zijn een kolfje naar onze hand. Als team zijn we volledig op elkaar ingespeeld en garanderen we "tastbare" massage kwaliteit.

Onze doelstelling en visie is:

Stoelmassages aanbieden die onderscheidend zijn in kwaliteit, aandacht en vakkundigheid.

Saskia van der Valk, initiatiefnemer

Saskia van der Valk (geboren en getogen in Rotterdam) houdt zich sinds 1985 bezig met de lichamelijke gezondheid van mensen. Vanuit haar studie en werk als docent lichamelijke opvoeding heeft ze zich ontwikkeld via sportlessen en (stoel)massages als specialist op zittend trainen en FIT blijven op de werkplek. Haar specialiteit is het ontwikkelen van oefeningen die tijdens de werkhandelingen gedaan kunnen worden. Het programma DeskFIT en BusFIT zijn al heel succesvol.

 

Wat doet de beste stoelmassage in Rotterdam

Wat is stoelmassage?

Een stoelmassage wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel, waardoor u comfortabel kunt zitten en de masseur u het beste kan masseren. Er wordt gewerkt op drukpunten van energiebanen door de kleding heen. Door het stimuleren en aanraken van deze drukpunten wordt de energie in de energiebanen gestimuleerd, waardoor de energiedoorstroming in de spieren wordt geactiveerd.

De masseur beschikt over een basis techniek, die wordt aangevuld met technieken die per persoon gekozen worden. Deze stoelmassage is maatwerk per werknemer en duurt totaal 20 minuten.

Kennismaken met stoelmassage in Rotterdam »


Het effect van stoelmassage

· De zittende werknemer werkt 100% met zijn/haar hoofd, het lichaam is van ondergeschikt belang.
· Aanraken is een primaire behoefte en door aanraking worden er processen in gang gezet,
waardoor uw werknemer weer bewust wordt van zijn/haar lichamelijke gesteldheid.
· De stoelmasseur laat uw werknemer weer voelen en ondersteunt daarbij met vakkundige (drukpunt) massage en desk-tips (oefeningen tijdens of tussen het werk door achter het bureau).
· Onderzoeken hebben aangetoond dat werknemers die regelmatig een stoelmassage krijgen van 15 minuten fitter én alerter zijn.
· In bedrijven waar gedurende lange tijd structureel stoelmassage wordt aangeboden blijken de werknemers de verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid eerder op te pakken.
· De preventieve werking voor lichamelijke klachten is groot, werknemers worden zelf alerter op hun houding, gaan meer bewegen en ondernemen eerder actie als er lichamelijke klachten ontstaan. Door aanraking wordt men weer lichaamsbewust.
· De spieren van de rug, nek en armen, die door structurele eenzijdige beweging verstijft raken, worden weer geactiveerd. Veel klachten ontstaan door eenzijdige belasting. Veel mensen zijn rechts en alleen de rechter kant van hun lichaam wordt belast. De stoelmassage stimuleert beide kanten, zodat er balans blijft in het lichaam.
· Door regelmatige massage(minimaal 1 keer per 2 weken) bouwt de masseur een bijzondere band op met uw werknemer. Die leert het lichaam van de werknemer kennen en geeft aanvullende adviezen.

 

Waarom 'de beste stoelmassage .nl' in Rotterdam?

1. Wij onderscheiden ons in kwaliteit en workshopaanbod (DeskFIT, Desk-tips en Ogentraining).
2. Kwaliteit uit zich ook in professionele uitstraling zoals bijv. de uniforme werkkleding van de masseurs
4. Onze stoelmasseurs worden gescreend en extra getraind op aanvullende kwaliteiten, die verder gaan dan de gebruikelijke basis massage. Onze masseurs zijn getraind op het behandelen van specifieke 'zitklachten' dmv strijk- en drukpunttechnieken en het geven van Desk-tips.

 

Contact stoelmassage Rotterdam »
Stoelmassage Rotterdam

 

Kennismaking stoelmassage Rotterdam : Het effect van stoelmassage

 

rotterdam

 

rotterdam

 

Kennismaken met Stoelmassage Rotterdam

 

 
     
  Stoelmassage Rotterdam · Wie zijn wij · Wat doen wij · Het effect · Contact stoelmassage Rotterdam · Kennismaking stoelmassage Rotterdam · Sitemap webdesign : StudioKC  
stoelmassage rotterdam home stoelmassage rotterdam wie zijn wij stoelmassage rotterdam wat doen wij stoelmassage rotterdam het effect stoelmassage rotterdam contact